KEAD7200L

300 serie AirDry - Inbouwvaatwasser

Productdetails
€ 799
  • Deze motor heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en levert betere resultaten. Registreer dit toestel op electrolux.nl en geniet van 10 jaar garantie op de Inverter of EcoInverter motor.

    Lees meer
EnergieklasseE
Geluidsniveau (Db)46
Plaats instellingen13
Breedte (cm)60
QuickSelect®
QuickSelect®
AirDry
AirDry
Productdetails
Onze vaatwassertechnologie AirDry voltooit iedere cyclus met frisse lucht, die een drie keer betere prestatie levert dan systemen met gesloten deur. De deur opent automatisch tijdens de droogfase en de lucht laat borden en bestek volledig drogen.
Electrolux - Vaatwasser 60 cm - KEAD7200L
Drie keer betere droging met AirDry

De nieuwe AirDry-technologie maakt gebruik van de natuurlijke luchtstroom om de droogcyclus te voltooien, waardoor tot wel drie keer betere prestaties worden geleverd dan in gesloten systemen. De deur opent tegen het einde van de cyclus 10 cm, waardoor er lucht circuleert voor optimale droogresultaten.

Electrolux - Vaatwasser 60 cm - KEAD7200L
AutoSense, de slimme keuze

Geniet telkens weer met het AutoSense-programma van een volledig op maat aangepaste vaatwascyclus. Slimme sensoren passen automatisch de tijd, temperatuur en het waterverbruik aan afhankelijk van de reinigingsbehoefte van iedere vaat. De efficiëntste was voor de beste resultaten.

Electrolux - Vaatwasser 60 cm - KEAD7200L
Eenvoudige installatie, PerfectFit

Met de PerfectFit-glijscharnieren was het nog nooit zo makkelijk uw nieuwe vaatwasser te installeren. De scharnieren zijn geschikt voor alle machinehoogtes en de plint hoeft niet eens aangepast te worden. Je kunt erop vertrouwen dat uw machine perfect in jouw keuken past.

woman on couch with mobile phone
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen