Krokante resultaten in één keer. Het is niet nodig om het eten te keren

De AirFry bakplaat is speciaal ontworpen om eten vanuit alle hoeken te verwarmen, zodat omdraaien of omscheppen tijdens het koken verleden tijd is. Geniet van knapperige resultaten, voor elke maaltijd, zonder de ovendeur te hoeven openen.

Meer voedsel in één keer klaargemaakt

Of u nu frietjes of krokante courgettes klaarmaakt, onze AirFry bakplaat zorgt ervoor dat u meer in één keer kunt bereiden. Het ontwerp van de grote bakplaat laat lucht boven en onder het eten circuleren en verwarmen, zodat alles tegelijkertijd klaar is.

Eenvoudige kookoplossingen, voor elke XXL-oven

De AirFry bakplaat werkt met elke XXL-oven, zodat u kunt genieten van uw favoriete gerechten met een knapperig resultaat. Plaats de bakplaat gewoon op een rooster in de oven, schakel de Pizza of heteluchtfunctie in en wacht op verrukkelijke resultaten.

Technische specificatie 

Belangrijkste specificaties
  • Merk: Electrolux
  • Model: E9OOAF00
  • EAN-code: 7332543708901
  • Productnummer: 902 980 164
Specificatie 
Overig
  • Productnummer (PNC): 902 980 164
  • Merk: Electrolux
  • Model: E9OOAF00
  • EAN-code: 7332543708901

Overige producten

Electrolux - Bakplaat oven - E9OOPT01
Bakplaat
  • Met antiaanbaklaag en gemakkelijk te reinigen. Ontworpen voor gebruik met Combi-stoomovens van Electrolux. Afmetingen: 46,6 x 38,5 cm.

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heeft u een probleem?

Hier op onze supportpagina vindt u artikelen en ondersteuning om uw probleem snel op te lossen.

Koop reserveonderdelen

Vind originele reserveonderdelen voor uw apparaat in onze webshop en laat ze direct aan uw deur leveren. *

Neem contact op

Neem contact met ons op om een dienst te boeken of om antwoord te krijgen op andere vragen die u heeft. We zijn beschikbaar via telefoon en e-mail. *

De voordelen van registreren

Registreer uw Electrolux-apparaat en laat ons uw gegevens opslaan om gemakkelijk toegang te krijgen tot handleidingen, aankoopinformatie, garanties en service-aanvragen - mocht u ze ooit nodig hebben. Ontdek hoe u meer kunt doen met uw apparaat door u te abonneren op onze handleidingen die rechtstreeks in uw inbox worden bezorgd.

Registreer uw apparaat