Productdetails

Jouw favoriete maaltijden worden sneller bereid dan voorheen met de convectiemagnetron. Hij combineert de traditionele warmte met de microgolffunctie, zodat het voedsel snel gaar is. De ventilator zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling, zodat je steeds weer optimaal kunt koken.

Voordelen 

Snelle resultaten met de convectiemagnetron

Je kunt bakken, braden of verwarmen met onze convectiemagnetron. Hij combineert traditionele ovenverwarming met de magnetronfunctie, zodat je in vergelijking met standaardmodellen binnen de helft van de tijd kunt genieten van jouw gerechten. Geniet van heerlijke maaltijden, in een oogwenk.

Electrolux - Inbouw magnetron - LMS6253TMX

De magnetron - jouw culinaire snelweg

De magnetronfunctie is jouw eigen snelweg naar heerlijke gerechten. Met een simpele druk op de knop kun je chocolade smelten, je favoriete stoofpot ontdooien of restjes opwarmen, en dat alles in een mum van tijd. Het is de snelle en handige manier om smakelijke maaltijden te bereiden.

Met onze luchtcirculatie dringt de warmte door tot in elke hoek

Geniet van gerechten die gelijkmatig en snel bereid zijn met onze magnetron. De heteluchtcirculatie verspreidt de warmte naar elke hoek van de magnetron, waardoor de gerechten gelijkmatig en snel worden bereid. De heteluchtcirculatie garandeert optimale resultaten.

Electrolux - Inbouw magnetron - LMS6253TMX

Grill voor een gevarieerd menu

Geniet van bubbelende mozzarellatosti's en sappige gegrilde kip uit onze magnetron. Dankzij de extra grillfunctie geniet je snel van je favoriete gerechten.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires Support
view of beach, cliffs and breaking waves