Productdetails

Deze magnetron met grill is de snelle en eenvoudige manier om de meeste van uw favoriete gerechten te bereiden. Naast alles wat u van een traditionele magnetron verwacht, biedt de extra grillfunctie meer veelzijdigheid in uw keuken.

Voordelen 

Electrolux - Compacte oven - EVK6E40Z

Grill voor een gevarieerd menu

Geniet van bubbelende mozzarellatosti's en sappige gegrilde kip uit onze magnetron. Dankzij de extra grillfunctie geniet je snel van je favoriete gerechten.

Electrolux - Compacte oven - EVK6E40Z

Grill voor goudbruine resultaten

Van knapperig spek tot goudbruine mozzarella, haal meer uit uw grill dan ooit tevoren.  Perfect voor knapperige kippenvleugeltjes en halloumi die smelt in uw mond. 

Electrolux - Compacte oven - EVK6E40Z

Het ledscherm van de timer stelt de beste temperatuur in

Het ledscherm suggereert de juiste temperatuur gebaseerd op de bereidingsfunctie die u kiest. U hoeft niet meer te gissen naar de meest geschikte temperatuur voor uw gerecht. U kunt de temperatuur nog steeds handmatig aanpassen en ook de start- en stoptijden instellen.

Electrolux - Compacte oven - EVK6E40Z

Ontdooi uw etenswaren snel met onze ontdooifunctie

Uw diepvriesproducten zijn snel klaar, dankzij de ontdooifunctie van de microgolf. Selecteer de ontdooifunctie en het gerecht wordt ontdooid, met behoud van de smaak en de consistentie.

Electrolux - Compacte oven - EVK6E40Z

Safe-to-Touch voor een koele ovendeur

Sluit de hitte op in de oven met de Safe-to-Touch-deur. Onze ovendeur is gemaakt van multigelaagd glas en afgewerkt met een reflecterende laag die koel en veilig blijft. Dit betekent dat zelfs bij een lange werking van de oven de deur koel genoeg blijft om aan te raken.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires Support
view of beach, cliffs and breaking waves