Productdetails

De CombiQuick® verkort de tijd die nodig is voor de bereiding van uw favoriete gerechten. Het eten wordt in dit compacte apparaat twee keer zo snel bereid dankzij de combinatie van een heteluchtventilator, een multifunctioneel ovenprogramma en een microgolfmodus. Zo maakt u heerlijke maaltijden in de helft van de tijd.

Voordelen 

Electrolux - Compacte oven - EVL6E40X

Heerlijke gerechten in de helft van de tijd met CombiQuick®

Met de CombiQuick® kookt u twee keer zo snel als met standaard ovens. En dat zonder op smaak te moeten inleveren. Door de combinatie van normale ovenfuncties met de grill en de microgolf, kunt u heerlijke maaltijden serveren, ongeacht hoeveel tijd u hebt.

Electrolux - Compacte oven - EVL6E40X

Bespaar tijd met de snelopwarmingsfunctie

Onze snelle opwarmfunctie zorgt ervoor dat de oven klaar is als u dat bent. Met een kortere voorverwarmtijd ten opzichte van gewone verwarming kunt u die extra tijd omzetten in meer gedenkwaardige maaltijden.

Electrolux - Compacte oven - EVL6E40X

Het ledscherm van de timer stelt de beste temperatuur in

Het ledscherm suggereert de juiste temperatuur gebaseerd op de bereidingsfunctie die u kiest. U hoeft niet meer te gissen naar de meest geschikte temperatuur voor uw gerecht. U kunt de temperatuur nog steeds handmatig aanpassen en ook de start- en stoptijden instellen.

Electrolux - Compacte oven - EVL6E40X

Snel en effectief, Even Cooking

Ons Even Cooking-systeem laat de warmte door de hele oven circuleren, waardoor alles gelijkmatig gaar wordt. Uw gerecht hoeft niet meer te worden omgedraaid. Onze technologie zorgt ervoor dat uw oven sneller opwarmt en u tijd en energie bespaart.

Electrolux - Compacte oven - EVL6E40X

Grill voor goudbruine resultaten

Van knapperig spek tot goudbruine mozzarella, haal meer uit uw grill dan ooit tevoren.  Perfect voor knapperige kippenvleugeltjes en halloumi die smelt in uw mond. 

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires Support
view of beach, cliffs and breaking waves