Productdetails

Met de SurroundCook®-oven wordt alles van knapperig geroosterde kip tot fijne meringues gelijkmatig gegaard. Onze oven zorgt er met behulp van de ventilator die lucht en warmte circuleert voor dat de binnentemperatuur overal consistent is. U hoeft daardoor gerechten niet langer te draaien of bakplaten te verplaatsen.

Voordelen 

Electrolux - Oven - OEF5E50Z

Gelijkmatig bereid dankzij koken op meerdere niveaus

Geniet van een gelijkmatige bereiding door te koken op meerdere niveaus. Dankzij de extra opwarmingsring kunt u gelijkmatig koken op twee niveaus. Perfect voor het maken van de smeuïgste koekjes en rijkelijkste taarten.

Electrolux - Oven - OEF5E50Z

Nauwkeurige instellingen met onze led-timerweergave

Met onze led-timerweergave kunt u eenvoudig uw gerechten volgen. U kunt de exacte bereidingstijden instellen en de gerechten tijdens het koken in de gaten houden. Het geeft u een moeiteloze controle over de oven. Zo kunt u zich concentreren op het ontplooien van uw culinaire creativiteit.

Electrolux - Oven - OEF5E50Z

Snel en effectief, Even Cooking

Ons Even Cooking-systeem laat de warmte door de hele oven circuleren, waardoor alles gelijkmatig gaar wordt. Uw gerecht hoeft niet meer te worden omgedraaid. Onze technologie zorgt ervoor dat uw oven sneller opwarmt en u tijd en energie bespaart.

Electrolux - Oven - OEF5E50Z

Grill voor goudbruine resultaten

Van knapperig spek tot goudbruine mozzarella, haal meer uit uw grill dan ooit tevoren.  Perfect voor knapperige kippenvleugeltjes en halloumi die smelt in uw mond. 

Electrolux - Oven - OEF5E50Z

Ovenverlichting voor volledig zicht

Controleer de pruttelende bruine bovenlaag van uw lasagne en kijk hoe het vel van uw gegrilde kip perfect knapperig wordt. Met de handig geplaatste verlichting in de oven weet u wanneer uw gerechten het allerlekkerst zijn. Hij schijnt zijn licht over uw geweldige kookkunsten.

Accessoires 

Overige producten

Electrolux - Oven - OEF5E50X
Heteluchtoven
  • Uw gerechten, altijd even overheerlijk
  • Gelijkmatig bereid dankzij koken op meerdere niveaus
  • Nauwkeurige instellingen met onze led-timerweergave
  • Snel en effectief, Even Cooking
  • Grill voor goudbruine resultaten
Electrolux - Oven - EOB3434BOX
Heteluchtoven met stoomondersteuning
  • SteamBake, jouw thuisbakkerij
  • SteamBake voor heerlijk gebak
  • Eenvoudig schoonmaken met AquaClean
  • Nauwkeurige instellingen met onze LED-timerweergave
  • Snel en effectief, Even Cooking

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires Support
view of beach, cliffs and breaking waves