Productdetails

De ingebouwde opberglade is zo ontworpen dat hij naadloos aansluit bij de rest van je keuken. Hij zit vlak tegen andere elementen, voor een pure en doorlopende afwerking. Het grote formaat biedt optimale ruimte voor keukenapparatuur en keukengerei. Voor een overzichtelijke, opgeruimde keuken.

Voordelen 

Borden en schalen veilig opgeborgen. Met de opberglade

Zorg voor een overzichtelijk werkblad en creëer extra ruimte in je keuken met de opberglade. Ontworpen voor optimale opbergruimte voor borden en schalen van verschillende groottes. Het frontpaneel sluit perfect aan bij je andere elementen. Voor totale rust in de keuken.

Glaswerk aan het zicht onttrokken. Met de opberglade

Zorg voor een overzichtelijk werkblad en creëer extra ruimte in je keuken met de opberglade. Ontworpen als een veilige plek om glaswerk of mokken te verbergen. Het frontpaneel van de lade sluit perfect aan bij andere elementen. Voor pure rust in de keuken.

Bakplaten en pannen opgeborgen. Met de opberglade

Zorg voor een overzichtelijk werkblad en creëer extra ruimte in je keuken met de opberglade. Onworpen als een veilige ruimte om bakplaten, zowel groot als klein, op te bergen. Het frontpaneel van de lade sluit perfect aan bij andere elementen. Voor pure rust in de keuken.

Vacuümzakken aan het zicht onttrokken. Met de opberglade

Zorg voor een overzichtelijk werkblad en creëer extra ruimte in je keuken met de opberglade. Ontworpen als een handige plak voor het opbergen van vacuümzakken. Het frontpaneel van de lade sluit perfect aan bij andere elementen. Voor pure rust in de keuken.

Keuken in baristastijl. Met de verborgen opberglade

Zorg voor een overzichtelijk werkblad en creëer extra ruimte in je keuken met de opberglade. Verberg koffiebonen, schepjes en filters met een zachte druk. Het frontpaneel van de lade sluit perfect aan bij andere elementen. Voor pure rust in de keuken.

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten