Voordelen 

Actieve temperatuurregeling. Producten beschermd. Met ColdSense

ColdSense reageert snel op elke temperatuurverandering. Koudsensoren reageren onmiddellijk op veranderingen in de omgeving, waardoor de temperatuur in de koelkast 40% sneller weer optimaal is. Door het vermijden van temperatuurschommelingen in het voedsel wordt de textuur niet beschadigd. Zodat je de knapperigheid van al je favorieten kunt proeven.

Minder onderhoud van de vriezer, met LowFrost

Het geïntegreerde LowFrost-systeem houdt de temperatuur van uw vriezer op peil om de vorming van rijp te voorkomen. Voor betere prestaties en minder onderhoud.

Electrolux - Inbouw koel-vriescombinatie - LNT3LF18S

Vochtigheidsregeling voor verse groente

Geniet van heerlijke groenten met onze Humidity Control-lade. Door het vocht in de lucht te regelen, creëert dit de beste omgeving om voedsel te bewaren. Wanneer je de ventilatieopeningen sluit, ontstaat de ideale ruimte voor het bewaren van kruiden en bladgroenten, als je ze opent zorgt dit voor een optimale opslagruimte.

Electrolux - Inbouw koel-vriescombinatie - LNT3LF18S

Behoud de structuur in perfecte staat, met FastFreeze

Het FastFreeze-systeem vriest verse voedingsmiddelen snel in, zodat vitaminen, texturen, smaken en alle gezonde eigenschappen beter behouden blijven.

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires Support
view of beach, cliffs and breaking waves