Productdetails

De 300 SpaceSaving-afzuigkap met gestroomlijnd ontwerp wordt volledig in de kast ingebouwd. Er zijn geen schroeven of metalen delen zichtbaar, en u ziet hem alleen als hij in gebruik is. Dat betekent dat u meer opbergruimte in de keuken hebt.

Voordelen 

Vermindert betrouwbaar kookluchtjes

Creëer een schonere omgeving om in te koken, te eten en te ontspannen met deze efficiënte afzuigkap. Zijn betrouwbare motor vermindert effectief kookluchtjes.

Instellingen van de afzuigkap, nu heel eenvoudig

De functies van uw afzuigkap zijn met onze intuïtieve elektronische bediening heel handig binnen bereik. Pas de verlichtingsinstellingen of de afzuigsnelheid aan voor snel en flexibel koken.

Schoon filter, schone lucht.

Dit filter biedt voortdurende effectieve bescherming voor uw keuken. En omdat hij volledig wasbaar is, zorgt hij nog langer voor schone lucht in uw keuken.

Accessoires 

Overige producten

Electrolux - Telescopische afzuigkap - LFP216S
Vlakscherm afzuigkap 60 cm
  • Elegante en volledig ingebouwde afzuigkap
  • Instellingen van de afzuigkap, nu heel eenvoudig
  • Schoon filter, schone lucht.
  • Betere zichtaarheid minder energie

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires Support
view of beach, cliffs and breaking waves